"LUCRATI CU NOI si NU AVETI NEVOIE DE SEMNATURA ELECTRONICA" "DIGITALIZAREA MAI APROAPE DE DUMNEAVOASTRA - SIMPLU SI RAPID" Daca mesajul este : - negativ adica cerera a fost respinsa se remediaza problemele semnalate si se depune o noua cerere . - pozitiv si contul a fost aprobat trebuie trimisa procura la fondul de mediu care are sediul la Bucuresti ,Splaiul Independenței nr. 294, Corp A, Sector 6 București .

Nedepunerea in termen sau deloc a declaratiilor fiscale la anaf  image
Ce se intampla daca nu se depun declaratiile fiscale ?

Pas 1
In prima faza anaf dupa ce a trecut data limita de depunere a declaratiei sau declaratiilor care de regula este 25 ale lunii sau urmatoarea zi lucratoare va trimite notificare in Spv prin care va termen de regula 15 zile pentru depunerea declaratiei sau declaratiilor .

Pas 2 
Daca nici dupa expirarea termenului dat prin notificare nu se depune declaratia sau declaratiile anaf va emite decizie de impunere cu sume de plata calculate in general ca medie a declaratiilor depuse pina atunci sau estimeaza sume .

Mai exista situatii in practica cind anaf pe linga decizia de impunere aplica amenda care si acesta este publicata in SPV .

In 1% din cazuri anaf trimite amenda sau decizia de impunere acasa ( Se mai intampla la Administratiile din orasele mici unde inca exista personal "tanar" in prag de pensionare ).

Decizia de impunere se poate anula in maxim 60 de zile de la publicare daca se depun declaratiile daca se depaseste termenul nu se mai poate anula .