"LUCREAZA CU NOI si NU AI NEVOIE DE SEMNATURA ELECTRONICA" pt: 1. Trimiterea catre anaf a declaratiilor fiscale online .Activeaza serviciul si beneficiaza de pret de 5lei/declaratia transmisa pt ab-12 luni+90zile gratuite. 2. Gestionarea SPV ( Spatiul Privat Virtual-ANAF ) si transferarea tuturor documentelor emise catre mailul prestabilit in timp real .Pret de la 10LEI/luna valabil pt ab 12 luni+90zile gratuite. "DIGITALIZAREA MAI APROAPE DE DUMNEAVOASTRA - SIMPLU SI RAPID"

dezavantajele platitorilor de TVA image
Dezavantaje platitor TVA

Cu toate ca sunt multe avantaje care te pot indemna sa treci de la o societate neplatitoare de TVA la una platitoare de TVA, exista, totusi, si cateva dezavantaje de care sa tii cont.

Citeva dintre aceste sunt :

  • costurile cu serviciile de contabilitate pot sa fie mai mari, din cauza documentatiei stufoase care trebuie depusa periodic la ANAF;

  • poti avea oricand controale ANAF pentru TVA. In caz de nereguli, amenzile si penalitatile pot fi destul de mari;

  • poti pierde clienti, prin fixarea unor preturi mai mari pentru produsele vandute. In cele mai multe cazuri, societatile platitoare de TVA aplica preturi mai mari pentru produsele lor, astfel incat, dupa acoperirea TVA-ului, societatea sa ramana cu un profit rentabil.

Exista si avantaje