"LUCREAZA CU NOI si NU AI NEVOIE DE SEMNATURA ELECTRONICA"pentru : 1. Trimiterea catre anaf a declaratiilor fiscale online . Activeaza serviciul si beneficiaza de pret de la 5lei/Declaratia transmisa (valabil pt ab pe 12 luni)+30zile Gratuit. 2. Gestionarea SPV ( Spatiul Privat Virtual-ANAF ) si transferarea tuturor documentelor emise catre mailul prestabilit in timp real . Pret de la 10LEI/luna(valabil pt ab pe 12 luni)+30zile Gratuit. "DIGITALIZAREA MAI APROAPE DE DUMNEAVOASTRA "

incepind cu 1 martie 2022 este obligatoriu sa ai acces in SPV image
Incepând cu 01.03.2022 inregistrarea in SPV este obligatorie conform OG 11/2021 iar comunicarea se face exclusiv online prin intermediul Spatiului Privat Virtual ( SPV ) .

In Spatiu Privat Virtual se pot inregistra atat persoanele juridice(CUI) cit si persoanele fizice (CNP).

 În situația în care contribuabilii/plătitorii nu isi indeplinesc obligatia comunicarii  prin intermediul mijloacelor electronice de transmitere la distanta a cererilor inscrisurilor sau oricăror altor documente iar acestea sunt depuse la organul fiscal in format letric, nu vor fi luate în considerare, urmând ca acesta să notifice contribuabilii/plătitorii cu privire la obligativitatea comunicarii prin intermediul mijloacelor electronice de transmitere la distanta .

 Contribuabilii vor avea la dispozitie inregistrarea in Spaţiul Privat Virtual pina la 01.03.2022 , dată după care comunicarea cu organul fiscal se va realiza exclusiv online.

Se recomandă contribuabililor să se inregistreze în Spaţiul Privat Virtual direct sau printr-o terta persoana până la data de 01 martie 2022 pentru a nu risca efecte negative care pot apărea dacă un document trebuie depus sau inscris intr-un anumit termen, iar acest lucru se realizează fizic şi nu prin SPV ( pierderea unui drept , prescrierea unui drept de a beneficia de o facilitate fiscala , aparitia unor amenzi datorita expirarea termenului de raspunde la o notificare datorita faptului ca nu a fost vazuta , etc )
  
Spatiul privat virtual este un serviciu gratuit , disponibil 24h/24h , 7zile/7zile , prin intermediul caruia contribuabilii , depun declaratii , cereri , solicita documente , verifica situatia fiscala proprie , e-factura , e-transport etc .

In Spatiu Privat Virtual se pot inregistra atat persoanele juridice cit si persoanele fizice .