"LUCREAZA CU NOI si NU AI NEVOIE DE SEMNATURA ELECTRONICA" pt: 1. Trimiterea catre anaf a declaratiilor fiscale online .Activeaza serviciul si beneficiaza de pret de 5lei/declaratia transmisa pt ab-12 luni+90zile gratuite. 2. Gestionarea SPV ( Spatiul Privat Virtual-ANAF ) si transferarea tuturor documentelor emise catre mailul prestabilit in timp real .Pret de la 10LEI/luna valabil pt ab 12 luni+90zile gratuite. "DIGITALIZAREA MAI APROAPE DE DUMNEAVOASTRA - SIMPLU SI RAPID"

gestioneaza si transmite rapid documentele din spv pe e-mail  image

Ai nevoie de informatii economice si nu numai structurate pe categorii ? 
        https://www.declarationline.com/link-uri-utile

E-factura , Ce program folosesc ? De ce sa folosesc un program dedicat conta ? sau sa folosesc un program de facturare care are si modul de conta integrat ? Ce avantaje are unul fata de altul ?

Gestionarea si accesul usor la documentele din SPV direct pe e-mail in timp real se face dupa activarea servicului in 3 pasi si care se finalizeaza cu aprobarea data de ANAF .

Pasul 0
Clientul trebuie sa verifice daca are activat serviciul pentru  SPV .
Daca serviciul pentru gestionarea , aducere a documentelor ce sunt emise si postate in SPV pe e-mail este activ .
Se recomanda trimiterea unui e-mail la spv@declarationline.com pentru testarea si verificarea functionalitatilor .
Dupa verificare si de la momentul respectiv toate documentele generate si incarcate in SPV vor fi transmise in timp real pe e-mailul prestabilit .

Daca serviciul de transmitere a declaratiilor fiscale online sau gestionare SPV nu este activ atunci trebuie activat  parcurgand urmatoarele etape :  

Pasul 1
Clientul trimite pe mailul activare@declarationline.com cui-ul firmei , Ci administrator , act constitutiv ( statut) si numarul de telefon ( daca datele sunt eronate cererea nu se valideaza de catre anaf si procesul trebuie reluat ) ;

Echipa declarationline va intocmi documentele care vor contine documentatia de activarea a serviciului de transmitere online si / sau a declaratiilor fiscale .

Pasul 2
Clientul descarca documentele , le semneaza si stampileaza dupa care le trimite pe mailul activare@declarationline.com pentru procesare .

Pasul 3
Se depune documentatia pentru activarea servicului de gestionare a SPV la anaf .

Departamentul specializat din cadrul Anaf aproba sau respinge cererea de regula in urmatoarea zi  lucratoare din momentul in care a fost depusa documentatia pentru activarea activarea servicului de gestionare a SPV  si poate dura pina la maxim 5 zile lucratoare .

Dupa aprobarea sau respingerea documentatiei de catre anaf veti fi notificat si in functie de situatie se stabileste care este urmatorul pas .

In cazul in care anaf aproba documentatia atunci procedam in felul urmator :
- se alege abonamentul 
sau
- se reia pasul 0 cu testarea si verificarea functionalitatilor .

Daca Anaf "NU" aproba documenatia atunci :
- se remediaza problema pentru care nu a fost aprobata documentatia pentru gestionarea SPV prin e-mail .
- se reface documentatia pentru pentru gestionarea SPV prin e-mail .
- se retrimite documentatia .
- se asteapta aprobarea Anaf pentru gestionarea SPV prin e-mail si daca raspunsul este favorabil se reia pasul 0 cu testarea si verificarea functionalitatilor .