"LUCREAZA CU NOI si NU AI NEVOIE DE SEMNATURA ELECTRONICA" pt: 1. Trimiterea catre anaf a declaratiilor fiscale online .Activeaza serviciul si beneficiaza de pret de 5lei/declaratia transmisa pt ab-12 luni+90zile gratuite. 2. Gestionarea SPV ( Spatiul Privat Virtual-ANAF ) si transferarea tuturor documentelor emise catre mailul prestabilit in timp real .Pret de la 10LEI/luna valabil pt ab 12 luni+90zile gratuite. "DIGITALIZAREA MAI APROAPE DE DUMNEAVOASTRA - SIMPLU SI RAPID"

depunere declaratii fiscale online la anaf image

Ai nevoie de informatii economice si nu numai structurate pe categorii ? 
        https://www.declarationline.com/link-uri-utile

E-factura , Ce program folosesc ? De ce sa folosesc un program dedicat conta ? sau sa folosesc un program de facturare care are si modul de conta integrat ? Ce avantaje are unul fata de altul ?

Transmiterea declaratiilor fiscale online catre anaf se poate face dupa activarea serviciului in 3 pasi .

Pasul 1
Clientul trimite pe mailul activare@declarationline.com cui-ul firmei , Ci-ul administratorului , actul constitutiv ( statut ), numar de telefon ( daca datele sunt eronate cererea nu se valideaza de catre anaf si procesul trebuie reluat contra cost) ;

Echipa declarationline va intocmi documentele care vor contine documentatia de activarea a serviciului de transmitere online a declaratiilor fiscale .

Pasul 2
Clientul descarca documentele , le semneaza si stampileaza dupa care le trimite pe mailul activare@declarationline.com .

Pasul 3
Se depune documentatia pentru activarea servicului de transmitere a declaratiilor fiscale online la Anaf .
Departamentul specializat din cadrul Anaf aproba sau respinge cererea de regula in urmatoarea zi  lucratoare din momentul in care a fost depusa documentatia activarea servicului de transmitere a declaratiilor fiscale online  si poate dura pina la maxim 5 zile lucratoare .

Dupa aprobarea documentatie de catre anaf veti fi notificat . Din acel moment puteti folosi serviciul de trasmitere a declaratiile fiscale online prin transmiterea fiserelor pentru a fi procesate catre e-mailul trimite@declarationline.com .

Majoritatea clientilor au ales sa activeze abonament pentru :
- SPV (SPATIUL PRIVAT VIRTUAL) 
sau / si
- Transmiterea declaratiilor fiscale online